Gratis verzending NL en BE particulieren boven € 79
Meer dan 30.000 artikelen in het programma

MDI: ruim een kwart eeuw passie voor motoren

In 2022 viert MDI haar 35 jarig jubileum! Wat destijds begon als een bescheiden huiskamer-winkeltje in Oss, is uitgegroeid tot een toonaangevende en betrouwbare handelsonderneming die in de Nederlandse motorwereld bekend staat vanwege het brede assortiment en de snelle leveringen. Voortdurend zijn we op zoek naar fabrikanten die - net als wij - de hoogste kwaliteitsnormen hanteren en dat zullen we in de toekomst ook blijven doen. Kwaliteit is de motor waar MDI Motorcycle Equipment op draait! Onze specialistische kennis heeft er de voorbije jaren eveneens toe geleid dat we een aantal speciale projecten kregen toegewezen van o.a. Honda Nederland en diverse politiekorpsen.

Nieuw bedrijfspand
In 2004 werd de bedrijfsleiding overgenomen door Ferry en Ton, twee ervaren MDI-medewerkers die met grote passie en gedrevenheid de gestage groei een extra boost hebben gegeven. Dit maakte diverse verhuizingen noodzakelijk om de constante voorraad van drie a vierduizend vervangingsruiten en torenhoge voorraadstellingen met duizenden accessoires een plaats te bieden. Het vertrouwde pand in Haren werd dan ook al snel te klein en na een korte tussenstop in Herpen, staat er inmiddels een gloednieuw pand op industrieterrein de Hammen in Ravenstein.

Breed en gevarieerd assortiment
Waren het bij de start in 1987 vooral vervangingsruiten die het programma kleur gaven, vooral letterlijk met naast de diverse grijstinten ook blauw, paars, geel en groen. Zijn er nu tal van productgroepen leverbaar voor ieder type motor. Race, toer of chopper er is altijd wel iets praktisch of moois te vinden.

Leveranciers als Hepco&Becker en Scottoiler zijn al sinds lange tijd een vaste waarde, maar ook relatief nieuwkomers als Puig, Ztechnik, ABM, Mizu, PZRacing, BAAS, LV8, Evotech en zeer recent MIVV en Oxford dragen hun steentje bij. Wat zij allemaal gemeen hebben is dat ze modelspecifiek ontwikkelen wat resulteert in een optimaal design en perfecte pasvorm.

Gebruiksvriendelijke website
Sinds de eeuwwisseling zijn we druk bezig met het constant verbeteren van onze website. Bijna dagelijks wordt deze gebruiksvriendelijke database aangevuld met nieuwe producten en speciale acties en de inhoud van de uitverkoop-pagina bijgewerkt. Klik rustig wat rond en ervaar zelf het gemak van onze overzichtelijke en informatieve online-pagina's. We wensen onze dealers en klanten veel leesplezier en hopen vooral dat we je snel mogen verwelkomen in onze showroom in Ravenstein!

De reisspecialist
Door de specifieke kennis en het gevarieerde aanbod is MDI ook de start van iedere motorreis. Een weekendje naar de Eifel of een trip naar de Noordkaap. Van topkoffer tot carterplaten en van navigatie tot touring ruit, we leveren alles voor een zorgeloze en comfortabele reis. Laat u in onze showroom vrijblijvend informeren over de oerdegelijke Duitse koffersets van Hepco & Becker en de bijbehorende montage mogelijkheden of kom proefrijden met een verhoogde MDI-ruit. Deze klantgerichte service stamt uit de jaren tachtig, maar daar gaan we ook de komende jaren onverminderd mee door!

Proefrijden
Hoe gaat dat in zijn werk? Heel simpel: bel of mail even om een afspraak te maken en vervolgens kunt u een testruit monteren op je eigen motor. Als de verhoogde kuipruit na de testrit bevalt, kun je die via je dealer laten bestellen of het nieuwe exemplaar meteen zelf op je motorfiets monteren. Onze medewerkers staan ten alle tijde voor je klaar met deskundig advies. Naast de verhoogde ruiten voor de allernieuwste motoren hebben we ook nog steeds een ruime voorraad aan vervangingsruiten voor de wat oudere modellen. Dus als je op zoek bent naar een vervangingsruit, ben je bij MDI aan het juiste adres!

We zien u graag een keer in de showroom in Ravenstein, de koffie is altijd vers!