Gratis verzending NL en BE particulieren boven € 79
Meer dan 30.000 artikelen in het programma

Steadystand FIXED wielklem

ACE5002
Steadystand FIXED wielklem
Steadystand FIXED wielklem
Steadystand FIXED wielklem
Steadystand FIXED wielklem
Steadystand FIXED wielklem
€ 99,99 € 89,99 incl. BTW
Voorradig bij MDI
  • Klantenservice staat altijd voor u klaar
  • Gratis verzending vanaf € 79,- incl. BTW
  • Voor 14:00 besteld, dezelfde dag verzonden! (MA t/m VR)

De steadystand FIXED is de ideale oplossing als u uw motor wilt vervoeren. De Steadystand FIXED schroeft u eenvoudig vast op de vloer van een aanhanger of in een bus. U rijdt of duwt de motor over het kantelmechanisme, door het eigen voor-en neerwaartse gewicht wordt de motor muurvast verankerd, en kan geen kant meer op. Hierna kunt u de motor eenvoudig verder vastzetten met sjorbanden. De steadystand FIXED is te gebruiken voor motoren met een bandenmaat van 10 tot 19 inch en een breedte van 90 tot 130.

De steadystand FIXED is de ideale oplossing als u uw motor wilt vervoeren. De Steadystand FIXED schroegft u eenvoudig vast op de vloer van een aanhanger of in een bus. U rijdt of duwt de motor over het kantelmechanisme, door het eigen voor-en neerwaartse gewicht wordt de motor muurvast verankerd, en kan geen kant meer op. Hierna kunt u de motor eenvoudig verder vastzetten met sjorbanden. De steadystand FIXED is te gebruiken voor motoren met een bandenmaat van 10 tot 19 inch en een breedte van 90 tot 130.

Model paddock stand Steadystands
Merk Acebikes
1: 19-G-1
2: SR-12

Garage, onderhoud, transport en kleding

MDI is gespecialiseerd in motoraccessoires en vervangende onderdelen. Maar ons assortiment houdt daar niet bij op. Het is nog veel breder dan dat. Hieronder staat een grote spreiding van productgroepen die ook vaak essentieel zijn voor een motorrijder, maar niet onder het kopje "accessoires" vallen. Denk hierbij aan opbergen, kettingsmeersystemen, kleding, sloten en transport toepassingen.