Gratis verzending NL en BE particulieren boven € 79
Meer dan 20.000 artikelen in het programma
Uitstekend 4.9 uit 5

Ztechnik Sport/Touring BMW R1200GS ADVENTURE '06-'07

Z2421-UVK
€ 249,01 € 199,00 incl. BTW
Voorradig bij MDI
  • Klantenservice staat altijd voor u klaar
  • Gratis verzending vanaf € 79,- incl. BTW
  • Voor 14:00 besteld, dezelfde dag verzonden! (MA t/m VR)

Hoogte van de ruit is 48,2cm.
Ztechnik ruiten zijn gemaakt van Quantem TM gecoat Lexan® polycarbonaat, daardoor hebben de ruiten een perfect beschermend oppervlak en een uitstekend niveau van duurzaamheid en optische helderheid.
Tip! Gebruik National Cycle Screen Wash voor het schoonmaken van de ruit. En Rain Zip wanneer u regelmatig in de regen rijd. Rain Zip zorgt er voor dat de regen al bij lage snelheden van de ruit waait.

Ztechnik Sport/Touring BMW R1200GS ADVENTURE '06-'07

Onderdeelsoort vervangingsruit
Merk Z-Technik
Ruitsoort Vstream
1: 19-A-1
3: 15-A-1

Sale

De onderdelen in onze aanbiedingen/sale sectie zijn onderdelen die bijvoorbeeld terug zijn gekomen of geannuleerd zijn. Soms zijn dit onderdelen waar kleine gebruikssporen op te zien zijn, of hier en daar een krasje hebben. Maar soms zijn dit ook onderdelen die helemaal niets mankeren en bijvoorbeeld uitlopend zijn, voor weinig voorkomende motoren zijn of al heel lang bij ons op de plank liggen. Kortom rede genoeg om eens een kijkje te nemen of er wat onderdelen voor uw motor tussen zitten die mooi afgeprijsd zijn. Als het product in de uitverkoop staat omdat deze beschadigingen of montagesporen heeft dan staat dit in de omschrijving erbij. Anderzijds gaat het om een geannuleerd-, oud- of uitlopend product.