Gratis verzending NL en BE particulieren boven € 79
Meer dan 20.000 artikelen in het programma
Uitstekend 4.9 uit 5

Vervangingsruit Ztechnik TALL TOURING BMW F850GS ’18-

Z2379-UVK
€ 225,96 € 189,00 incl. BTW
Voorradig bij MDI
  • Klantenservice staat altijd voor u klaar
  • Gratis verzending vanaf € 79,- incl. BTW
  • Voor 14:00 besteld, dezelfde dag verzonden! (MA t/m VR)

Door de grote van de ruit is de montage van spiegelverbreders noodzakelijk!! art. nr Z5304

Hoogte 58.4cm, breedte 40.3cmYou must purchase the following to install this product: Z5304 Mirror Extenders are required.
Ztechnik ruiten zijn gemaakt van Quantem TM gecoat Lexan® polycarbonaat, daardoor hebben de ruiten een perfect beschermend oppervlak en een uitstekend niveau van duurzaamheid en optische helderheid.

1: 19-A-4

Sale

De onderdelen in onze aanbiedingen/sale sectie zijn onderdelen die bijvoorbeeld terug zijn gekomen of geannuleerd zijn. Soms zijn dit onderdelen waar kleine gebruikssporen op te zien zijn, of hier en daar een krasje hebben. Maar soms zijn dit ook onderdelen die helemaal niets mankeren en bijvoorbeeld uitlopend zijn, voor weinig voorkomende motoren zijn of al heel lang bij ons op de plank liggen. Kortom rede genoeg om eens een kijkje te nemen of er wat onderdelen voor uw motor tussen zitten die mooi afgeprijsd zijn. Als het product in de uitverkoop staat omdat deze beschadigingen of montagesporen heeft dan staat dit in de omschrijving erbij. Anderzijds gaat het om een geannuleerd-, oud- of uitlopend product.