Gratis verzending NL en BE particulieren boven € 79
Meer dan 20.000 artikelen in het programma
Uitstekend 4.9 uit 5

Vervangingsruit ZTechnik VStream sport licht getint BMW F850GS / Adventure ’18-

Z2376-UVK
€ 189,95 € 160,00 incl. BTW
Voorradig bij MDI
  • Klantenservice staat altijd voor u klaar
  • Gratis verzending vanaf € 79,- incl. BTW
  • Voor 14:00 besteld, dezelfde dag verzonden! (MA t/m VR)

Door de grote van de ruit is de montage van spiegelverbreders noodzakelijk!! art. nr Z5304
Afmetingen (hoogte x breedte) : 38,4 x 31,8cm
ZTechnik ruiten zijn gemaakt van Quantem TM gecoat Lexan polycarbonaat, daardoor hebben de ruiten een perfect beschermend oppervlak en een uitstekend niveau van duurzaamheid en optische helderheid.
Tip! Gebruik National Cycle Screen Wash voor het schoonmaken van de ruit. En Rain Zip wanneer u regelmatig in de regen rijd. Rain Zip zorgt er voor dat de regen al bij lage snelheden van de ruit waait.

Vervangingsruit ZTechnik - Laat je verrassen door de revolutionaire prestaties van de VStream vervangingsruit. Stil en comfortabel zijn de sleutelwoorden die passen bij deze speciaal ontwikkelde ruiten. Waar andere producenten comfort willen creeren door simpelweg ruiten te verhogen heeft Ztechnik als eerste het origineel volledig opnieuw vormgegeven. In sommige gevallen hebben zelfs de designers van grote merken hierbij een rol gehad. Ook hebben ze, om beter aan te sluiten bij de wensen van de rijder, vaak meerdere uitvoeringen per motor. Daarnaast zijn alle VStream® vervangingsruiten gemaakt van een zogenaamde QuantumT gecoate Lexan® polycarbonaat, wat zorgt voor een optimale optische helderheid en een krasvast en duurzaam oppervlak. Met trots bieden we dan ook dat op alle Ztechnik ruiten een garantie periode van 3 jaar zit! Perfect design en hoge kwaliteit!

Onderdeelsoort vervangingsruit
Merk ZTechnik
Ruitsoort Vstream
1: 19-D-3

Sale

De onderdelen in onze aanbiedingen/sale sectie zijn onderdelen die bijvoorbeeld terug zijn gekomen of geannuleerd zijn. Soms zijn dit onderdelen waar kleine gebruikssporen op te zien zijn, of hier en daar een krasje hebben. Maar soms zijn dit ook onderdelen die helemaal niets mankeren en bijvoorbeeld uitlopend zijn, voor weinig voorkomende motoren zijn of al heel lang bij ons op de plank liggen. Kortom rede genoeg om eens een kijkje te nemen of er wat onderdelen voor uw motor tussen zitten die mooi afgeprijsd zijn. Als het product in de uitverkoop staat omdat deze beschadigingen of montagesporen heeft dan staat dit in de omschrijving erbij. Anderzijds gaat het om een geannuleerd-, oud- of uitlopend product.