Gratis verzending NL en BE particulieren boven € 79
Meer dan 30.000 artikelen in het programma

Rideet Key - Smart Sleutelhanger

RKEY-1
Rideet Key - Smart Sleutelhanger
Rideet Key - Smart Sleutelhanger
Rideet Key - Smart Sleutelhanger
Rideet Key - Smart Sleutelhanger
€ 24,95 incl. BTW
Voorradig bij MDI
  • Klantenservice staat altijd voor u klaar
  • Gratis verzending vanaf € 79,- incl. BTW
  • Voor 14:00 besteld, dezelfde dag verzonden! (MA t/m VR)

Een losse sleutelhanger om te gebruiken in combinatie met de Rideet One. Ideaal voor motorrijders met meerdere sleutels voor een en dezelfde motor.
Met behulp van de Rideet Key herkent de Rideet One automatisch de aanwezigheid van u rond uw motor en activeert/deactiveert de anti-diefstal technologie. In tegenstelling tot andere anti-diefstal apparatuur hoeft u dus nooit op een knop te drukken!

1: 2-C-5

Electra, verlichting, 12 volt en usb

Tegenwoordig zijn de elektrische systemen in motoren veel geavanceerder dan vroeger. De uitbreidingen op electra en verlichting gebied zijn groter dan ooit, en nog steeds toenemend! Waar u vroeger een knipperlicht of een bougie kon vervangen, kunt u tegenwoordig volledige navigatie systemen monteren op uw motor. Maar het houdt niet op bij navigatie systemen, ook handvatverwarming, uitlaattemperatuur sensoren, gear indicators enzovoorts behoren tot de opties. Omdat een motor tegenwoordig veel afhankelijker is van het electronisch systeem biedt MDI alleen de beste- en betrouwbaarste onderdelen aan die er zijn.