Gratis verzending NL en BE particulieren boven € 79
Meer dan 32.861 artikelen in het programma

Front Plate Puig Yamaha XSR700 '16-

8801
Front Plate Puig Yamaha XSR700 '16-
Front Plate Puig Yamaha XSR700 '16-
Front Plate Puig Yamaha XSR700 '16-
€ 99,99 incl. BTW
Niet voorradig, verwachte levertijd is 7 dagen
  • Klantenservice staat altijd voor u klaar
  • Gratis verzending vanaf € 79,- incl. BTW
  • Voor 14:00 besteld, dezelfde dag verzonden! (MA t/m VR)

De Front Plate van Puig is een perfecte optie om uw motor een retro- maar ook racing look te geven. Zoals vroeger een nummer op de racemotoren zaten, heeft Puig een plaat ontworpen die dit uiterlijk kenmerkend zou houden in nieuwe motoren met een retro-vintage look. Gemaakt van ABS materiaal dat tegen mogelijke inslag helpt. De plaat komt inclusief een set stickers die het mogelijk maken om uw motor te personaliseren zodat deze uniek en exclusief blijft.
De Front Plate is beschikbaar in twee verschillende uitvoeringen, namelijk mat zwart en carbon look. Ook komt deze in 2 verschillende vormen, namelijk symmetrisch en asymmetrisch.
Afmetingen (hoogte x breedte): 197 mm x 252 mm

Front Plate Puig Yamaha XSR700 '16-
De plaat is gehomologeerd namens het Duitse ABE 38007 certificaat. De Puig Front Plate is beschikbaar voor de meest populaire retro-vintage motor modellen. Verder zijn er universele montage kit adapters beschikbaar waardoor deze ook te monteren zijn op motoren zonder specifieke plaat.

Onderdeelsoort Vervangingsruit
Merk Puig
Ruitsoort Naked bike
Productcode 8801

Vervangingsruiten en windschermen

Een ruit kan vervangen moeten worden omdat deze kapot is. Ook kan een ruit vervangen worden omdat de windstromen bij een hogere snelheid voor hinder zorgen. Heeft uw motor helemaal geen ruit waardoor u veel druk van voren ervaart, ook dan zijn er in meerdere gevallen mogelijkheden om alsnog een ruit te monteren op uw motor. Misschien wilt u simpelweg de uitstraling van uw motor veranderen door een ruit met kleur te monteren. Wat de reden ook is, bij MDI bent u aan het goede adres als het om motorruiten draait. Wij hebben namelijk een erg groot en divers assortiment aan windschermen en ruiten. Of het nu vervangingsruiten, opzetruitjes, frontplates voor Scramblers of elektrisch verstelbare ruiten zijn, MDI heeft het! Ook heeft MDI de exclusieve service dat er proefgereden kan worden met opzetruitjes, maar ook met veel motorspecifieke vervangingsruiten. Hoe dit werkt kunt u lezen onder het kopje "Ruiten Testen" in de navigatiebalk. Neem contact op met ons om te informeren naar de beschikbaarheid van proefruiten voor uw motor.