Gratis verzending NL en BE particulieren boven € 79
Meer dan 30.000 artikelen in het programma

Kofferrek zwart Lock-it Hepco&Becker BMW G650GS/Sertao '11-

650660 00 01
Kofferrek zwart Lock-it Hepco&Becker BMW G650GS/Sertao '11-
Kofferrek zwart Lock-it Hepco&Becker BMW G650GS/Sertao '11-
€ 330,46 incl. BTW
Niet voorradig, verwachte levertijd is 8 dagen
  • Klantenservice staat altijd voor u klaar
  • Gratis verzending vanaf € 79,- incl. BTW
  • Voor 14:00 besteld, dezelfde dag verzonden! (MA t/m VR)

Hepco&Becker kofferrek Lock-it
Op een Hepco&Becker kofferrek kunnen alle modellen zijkoffers van Hepco&Becker bevestigd worden! De benodigde adapters voor het vast maken van de koffers aan het rek worden bij de koffers geleverd!
De kofferrekken van Hepco & Becker zijn gemaakt van dubbelwandige stalen buizen en zijn voor iedere motor specifiek ontworpen. (Dit geldt niet voor grijze import motoren) Lock-it systeem: Het kofferrek wordt aan de motor bevestigd met speciale Lock-it bouten waardoor het rek snel en eenvoudig te monteren en te demonteren is. Wanneer het rek niet gemonteerd zit, ziet u alleen de Lock-it bevestigingspunten. U hoeft dus niet meer met een kofferrek aan uw motor rond te rijden als u het niet gebruikt. Bekijk onderstaande video eens om te zien hoe het werkt!


Hepco&Becker kofferrek Lock-it De kofferrekken van Hepco&Becker zijn gemaakt van dubbelwandige stalen buis en zijn voor iedere motor apart ontworpen. Dit geldt niet voor grijze import motoren.
Lock it systeem: Het kofferrek word aan de motor bevestigd met speciale Lock-it bouten waardoor het rek snel en eenvoudig te monteren en te demonteren is. Wanneer het rek niet gemonteerd zit, ziet u alleen de lock-it bevestigingspunten. U hoeft dus niet meer met een kofferrek aan uw motor rond te rijden als u het niet gebruikt. Website Hepco&Becker: www.hepco-becker.de

Onderdeelsoort Kofferrek
Bagagedragersoort Lock-it kofferrek
Merk Hepco & Becker