Gratis verzending NL en BE particulieren boven € 79
Meer dan 20.000 artikelen in het programma
Uitstekend 4.9 uit 5

Champion ProRacing GP Wash and Shine 400ml - Was- en glansmiddel

55511
€ 10,99 incl. BTW
Voorradig bij MDI
  • Klantenservice staat altijd voor u klaar
  • Gratis verzending vanaf € 79,- incl. BTW
  • Voor 14:00 besteld, dezelfde dag verzonden! (MA t/m VR)

Bescherm de buitenkant van uw motorfiets door deze te voorzien van een beschermende poetsmiddel en een waslaag. Dit was- en glansmiddel verwijdert snel vuildeeltjes, laat een rijke laag achter dankzij de carnauba-was en garandeert een superglanzende afwerking. Breng de spray aan met brede veegbewegingen voor een schoon en glanzend resultaat. Polijst het oppervlak met een droge, niet-pluizende doek tot het volledig glanzend is. Test altijd de compatibiliteit van het was- en glansmiddel met uw toepassing door deze eerst op een onopvallende plek aan te brengen.

Krachtige reinigingseigenschappen: efficiënte verwijdering van vuil.
Bevat carnauba-was: superglanzende afwerking.
Efficiënte verwijdering van vuil en rommel. De gel laat ook een rijke laag achter die het gepolijste oppervlak beschermt en een glanzende afwerking geeft.

Silkolene product poetsproducten
Onderdeelsoort champion producten
Merk champion
1: 26-C-4/S

Garage, onderhoud, transport en kleding

MDI is gespecialiseerd in motoraccessoires en vervangende onderdelen. Maar ons assortiment houdt daar niet bij op. Het is nog veel breder dan dat. Hieronder staat een grote spreiding van productgroepen die ook vaak essentieel zijn voor een motorrijder, maar niet onder het kopje "accessoires" vallen. Denk hierbij aan opbergen, kettingsmeersystemen, kleding, sloten en transport toepassingen.