Gratis verzending NL en BE particulieren boven € 79
Meer dan 30.000 artikelen in het programma

Rideet

Iedere motor kan smart worden

Upgrade jouw motor en treed toe tot het slimme voertuigen tijdperk met uw (oudere) motor. Rideet One is de eerste smart assistent voor uw motor, welke uw rijervaringen en het onderhoud aan uw motor verbeterd met behulp van zijn gave functies. Ontdek hieronder alle geavanceerde toevoegingen die Rideet One u te bieden heeft.

Prestatie verbeterend rit na rit

Lean angles, acceleraties en vele andere parameters worden gelogd door de sensoren in de Rideet One tijdens uw rit. Aan de hand van deze parameters kunt u uw prestaties analyseren en uw rijstijl verbeteren, delen met vrienden of zelfs synchroniseren met eventueel videomateriaal dat u gemaakt hebt tijdens de rit.

 

Beveiliging: Uw motor altijd onder controle

Met behulp van de onboard sensoren van de Rideet One, begrijpt de smart assistent of uw motor gebotst is of gestolen- of verplaatst wordt. En zal ook meteen een notificatie naar u sturen en de live positie van de motor bijhouden over het mobiele netwerk.

 

Veiligheid: U rijdt nooit meer alleen

Door de A.I. in Rideet One, kan het mogelijke ongelukken identificeren aan de hand van belangrijke parameters. Het kan vervolgens de positie van de motor en het ongeval delen met de hulpdiensten en/of uw aangewezen contactpersonen, samen met andere belangrijke informatie zoals medische info om zo een snelle en effectieve aanpak te bewerkstelligen.

 

Onderhoud: Hou zicht op de gezondheid van uw motor

Gebaseerd op uw actieve kilometer stand kan Rideet One uw tijdig op de hoogte brengen van eventuele vereiste onderhoudsbeurten of inspecties, samen met uw eigen ingestelde onderhoudsdeadlines. Ook kan het uw accuspanning blijven meten en uw tijdig alarmeren wanneer deze te laag is. Vergeet dus nooit meer een olie vervanging!

 

Ritten: Plan uw avonturen

Rideet One herkent automatisch uw ritten, synchroniseert deze met uw persoonlijke prestatie data waardoor u een gedetailleerd overzicht over uw ritten krijgt. Ook kunt u uw gereden of nog te rijden avonturen opslaan en delen.

 

Smart platform: leert van zijn gebruikers

Door de in de Cloud artificiële intelligentie achter Rideet One leert het constant van al zijn gebruikers waardoor de effectiviteit en nauwkeurigheid wordt verbeterd door alle handelingen.

 

Rideet One - Smart Assistant
Voorradig bij MDI
Rideet Key - Smart Sleutelhanger
Voorradig bij MDI