Gratis verzending NL en BE particulieren boven € 79
Meer dan 30.000 artikelen in het programma

Nieuw seizoen, nieuwe accessoires!

Het nieuwe motorseizoen staat voor de deur en dat betekent dat het tijd is om jezelf en je motor klaar te maken voor de weg. Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat je motor in goede staat is en dat je de juiste producten hebt om de rit veilig en plezierig te maken!

Het onderhouden van je motor is niet alleen een van de belangrijkste dingen die je moet doen om de levensduur van je motor te verlengen, maar ook voor je veiligheid op de weg. Het regelmatig reinigen en smeren van je ketting, het controleren van de bandenspanning en het vervangen van olie en filters zijn slechts enkele voorbeelden van essentieel onderhoud. Door regelmatig onderhoud uit te voeren, voorkom je onverwachte problemen op de weg en blijft je motor in topconditie.

Er zijn verschillende producten die je kunt gebruiken om je motor in topconditie te houden. Zo zijn er bijvoorbeeld speciale reinigers en poetsmiddelen die je kunt gebruiken om je motor schoon te maken en te onderhouden. Hiermee verwijder je vuil en vet, en bescherm je de lak tegen weersinvloeden.

Ga op avontuur met stijl en gemak en ontdek onze motorbagage mogelijkheden van Hepco&Becker! Neem bijvoorbeeld een kijkje bij de tanktassen en C-Bow tassen, dit zijn de perfecte reisgenoten voor iedere motorrijder. Ze zorgen dat je al je benodigdheden binnen handbereik hebt.
MDI biedt een breed assortiment aan bagage mogelijkheden, speciaal ontworpen voor motorrijders. Zo kun je zorgeloos rijden en genieten van de mooiste routes.

Hieronder staan een aantal producten die door het personeel van MDI persoonlijk aangeraden worden om het nieuwe seizoen goed en veilig af te trappen!

USB aansluiting dubbel (2x 2,1A)
Voorradig bij MDI
Tanktas Royster Daypack 5,5 ltr zwart
Voorradig bij MDI
Tanktas Royster zwart Hepco&Becker
Niet voorradig, verwachte levertijd is 8 dagen
USB aansluiting/socket Baas 2A
Voorradig bij MDI
Scottoiler navul-flacon 500ml
Voorradig bij MDI
Scottoiler kettingsmeersysteem
Artikel niet meer leverbaar
Bandenpomp draadloos op accu
Voorradig bij MDI
DNA high performance filter
Voorradig bij MDI
DNA high performance filter
Voorradig bij MDI
Tassenset Street new C-Bow Hepco&Becker
Voorradig bij MDI
Tassenset XTravel C-Bow Hepco&Becker
Voorradig bij MDI
Stuureind spiegel Hi-Tech IV zwart Puig
Voorradig bij MDI
Stuureind spiegel MP zwart Puig
Voorradig bij MDI
Tanktas Enduro M Hepco&Becker
Voorradig bij MDI