Gratis verzending NL en BE particulieren boven € 79
Meer dan 30.000 artikelen in het programma

Betaling

Ideal

Bij deze betaalmethode kunt u direct tijdens het bestelproces de betaling afhandelen met uw eigen bank. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Als u telebankiert, kunt u direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden. Deze betaalmethode is alleen mogelijk voor bestellingen binnen Nederland.

Creditcard

Visa, MasterCard, Maestro en American Express. U kunt uw creditcardgegevens via onze beveiligde SSL procedure veilig invoeren en wij zorgen samen met uw creditcardorganisatie voor een correcte afhandeling.

Bancontact / Mister Cash

Deze betaalmethodes zijn alleen mogelijk voor bestellingen vanuit Belgiƫ. Bij deze betaalmethodes kunt u direct tijdens het bestelproces veilig en gemakkelijk uw online aankoop bij ons afrekenen. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank.

Bank Overschrijving

Het totaalbedrag kunt u overmaken met een normale overschrijving op het rekeningnummer van Multisafepay. Deze en het betalingskenmerk krijgt u te zien na het afronden van de bestelling.