Navigatie - telefoon steunen

Bent u op zoek naar een manier om uw navigatiesysteem te monteren op uw motor? Dan hoeft u niet langer te zoeken. Bij MDI hebben we een divers aanbod aan navigatiesteunen voor veel verschillende type navigatiesystemen. Denk hierbij aan namen als TomTom en Garmin. Tegenwoordig heeft bijna iedereen ook een navigatie op zak, namelijk uw telefoon. Hierdoor worden de navigatiesystemen voor veel weggebruikers overbodig. Veel weggebruikers gaan namelijk in plaats daarvan op zoek naar een manier hoe zij hun telefoon kunnen monteren op hun rijtuig.
Bij MDI bieden wij veel verschillende montagesteunen aan voor zowel navigatiesystemen als telefoons. Deze zijn uiterst zorgvuldig ontworpen zodat deze bijvoorbeeld bestendig zijn tegen het vele trillen op een motor, zodat u uw navigatie niet los kan trillen. Ook zijn deze dusdanig stevig dat ze hoge snelheden aankunnen. Ook bieden wij bij MDI diverse houders en accessoires aan voor telefoons en navigaties die deze kunnen beschermen tegen weer en schade.

Lees meer

Het hoofdsysteem dat wij aanbieden voor telefoonmontage komt van SP Connect. Dit is een zeer betrouwbaare maar ook eenvoudige montage methode. Een telefoon kan gemonteerd worden met een kwartslag draaien. Neem een kijkje om te zien hoe dit systeem werkt. Verder hebben we zeer stevige navigatiesteunen voor navigatiesystemen van TomTom, Garmin en ook SP connect van het merk Evotech Performance. Deze zijn model specifiek voor een heel aantal touring motoren.